Ny vecka nya äventyr

  • Post author:
  • Post comments:0 Comments

En 40 minuters promenad runt en udde vid havet följt av lite jogging och klippklättring, toppat med ett uppfriskande dopp i havet och meditation till efterrätt. Tänker ni på samma sak som jag? Det är Måndag!

På eftermiddagen fortsatte vi att jobba med temat natur och att bli “to become” vatten samt att förhålla sig till vatten. En övning var att vi som ett gäng skulle bryta oss in i en rik persons bakgård där det fanns en swimmingpool, en plaskdamm, lite olika sprinklers och en jacuzzi. Spännande improvisation där vi fick leka fritt och reagera på vattnet, kallt, varmt, plask i ansiktet, djup osv. Vi kastade också imaginära stenar vilket är mycket svårare än det låter.

Vi fick bakläxa på förra veckans PLAB och ska alltså göra en ny Nature Day, så på kvällen satte klassen igång en jätteimprovisation. Alla skiftade mellan olika naturinslag och krafter och fantastiska sekvenser uppstod, men även en del problem. Efteråt diskuterade vi det hela och hur vi ville göra upplägget inför fredag, båda grupperna tänker visa upp en improvisation inom vissa ramar. Taggad!

Leave a Reply

4 × 1 =